Menu Close

Iättömät vampyyrit ovat viimeisimpänä tulleet asetetuksi matkustuskieltolaisten listalle, mikä tarkoittaa, että valitettavasti Kalevi Helvetti on estynyt osallistumaan festivaaleille perjantaina 6.11.

Hyvä uutinen on se, että Kalevi Helvetti kuvasi esiintymisensä videolle, joka saa ainoan esityksensä yksinoikeudella Arktisessa! Kompensaationa Kalevi Helvetin elävänä (kuolleena) festareilla esiintymättömyydestä lippujen hintaa on laskettu alkuperäisestä 10€/12€ -lipusta 5€ -lippuun, mikä tarkoittaa, että tuolla hinnalla saat nähdä 6.11. klo 17:30 alkaen:

Jan Ijäksen taidedokumentin ja Waste-sarjan neljännen osan ‘New York, New York‘ suurkaupungin tuntemattomina kuolleiden ja köyhien hautapaikoista sekä Kalevi Helvetin ja Kalle Pajamaan toteuttaman kauhukertomuksen ‘New Yorkin rutto‘, jonka lisäksi koet Kalevi Helvetin tulta, tuomiota ja säädyttömyyksiä sisältävän esiintymisen valkokangasesityksessä!

Alennetut liput myynnissä rajatulla kapasiteetilla perjantaihin 6.11. klo 17:30 asti, vain kide.appin kautta. Tilaa omasi klikkaamalla tästä!