Menu Close

Vapaaehtoishaku Arktiseen on nyt käynnissä! Palkkioksi työstään festareilla jokainen vapaaehtoinen saa festivaalipassin, jolla koko viikon kaikki näytökset ovat ilmaisia.

Vapaaehtoisia haetaan lipunmyyntitehtäviin (2-4 30 minuutin vuoroa, helppoa matikkaa, ei tarvitse työskennellä yksin) ja bäkkäri- ja salivastaavan toimiin (iisiä kahvinkeitosta ja siistimisestä pääasiallisesti koostuvaa duunia).

Toimenkuvat ovat vastuullisia, mutta helppoja, ja kaikkeen työhön saa tarkan ohjeistuksen ennen festareita. Duuniin ilmoittaudutaan päiväkohtaisesti. Viikonloppupäivinä (sunnuntai 3.11. ja lauantai 9.11.) duunit alkaa puoliltapäivin, arki-iltaisin vähän ennen viittä.

Ilmoittautuminen: laita sähköposti osoitteeseen mikko@arktisenupeeta.net ja ilmoita, minä päivänä haluaisit työskennellä + puhelinnumerosi. Vapaaehtoisten paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, niin kauan kun työnkuvia riittää jaettavaksi. Ilmoittautuminen on sitovaa, aikaa ilmoittautua on maanantaihin 14.10. asti. Tervetuloa katsomaan elokuvia, nauttimaan oheisohjelmasta & tekemään yhdessä juhlavuoden Arktista!

Kuva Maria von Hauswolffin ja Anne Gry F. Kristenssenin Entrance to the End -lyhäristä, joka nähdään 35 milliseltä filmiltä yhdessä Tokyo Noisen (samoin 35mm) kanssa perjantaina 8.11. klo 20:00 alkaen! Liput näytökseen voi hankkia täältä.