Menu Close

Arktisen Upeeta -festivaalipaidat tilattavissa 1.10. klo 12:00 asti!

Nyt pystyt rokkamaan pohjoismaisen elokuvan kuuminta festivaalia! Arktisen Upeeta XIX -paidoissa (15€/kpl) Jyri Kiuru Designin suunnittelma festivaaligrafiikka painettuna joko värillisenä valkoiselle ja mustavalkoisena vaaleanharmaalle paidalle (Russel HD). Paidat saatavilla kaikissa kokoluokissa! (xs-xxxl, lady fit, lasten koot yms.)

Miten tilaat? Lähetä maili osoitteeseen paidat@arktisenupeeta.net, johon pistät osoitteeksi PAITATILAUS. Kirjoita viestikenttään haluamasi paidan numero (+kappalemäärä, jos useampi kuin 1kpl), paidan koko & yhteystietosi (puhelinnumero, sähköpostiosoite ja täysi osoite). Me lähetämme takaisin 15€ laskun ja kun lasku on maksettu, voit alkaa venaamaan paitaasi!

Miten saat paitasi: paidat lähetetään painoon 1.10. ja maksetut paidat ovat noudettavissa Arktisen Upeeta -festivaalilta Ilokivestä* avauspäivästä 22.10. alkaen! (*perjantaina haku Aalto-salista) Jos asut Jyväskylän ulkopuolella tai jos et jostain syystä pääse festivaaleille paitaa hakemaan, myös postitus onnistuu (tällöin postituksen hinta 2,50€ lisätään laskuun, kokonaissumma postitettuna 17,50€). Ilmota tilausmailissasi, jos haluat paidallesi postituksen!

Huom! Paitoja ei paineta kuin tilattu määrä, joten jos haluat paidanomistajaksi, laita tilaus tulemaan viikon sisään! Tuplahuom! Kuvan paidat eivät ole valmiita painettuja paitoja, vaan ulkonäöllistä osvittaa antavat mallikappaleet!