Menu Close

Arktisen Upeeta -festivaalin vapaaehtoishaku on nyt käynnissä!

Mitä festivaali olisi ilman reippaita vapaaehtoisia? Niinpä, ei mitään! Etsinnässä on vapaaehtoisia pääsääntöisesti lipunmyyntiin. Muutamaa vapaaehtoista etsimme avustaviin toimiin koululaisnäytöksiimme.

Lipunmyyntivuorot painottuvat arki-iltoihin ja koulukinojen järjestelyt arkiaamuihin. Näytöspaikkoina toimii maanantaista torstaihin Ilokivi sekä festivaalin päätöspäivänä perjantaina keskustassa sijaitseva Aalto-sali. Lipunmyyntivuorot ovat 2-3 vuoron mittaisia. Yhden näytöksen myyntivuoro kestää n. 30 minuuttia, mikä tarkoittaa, että lipunmyyjien päiväkohtainen työmäärä on n. 1h – 1h30min. Lipunmyyjät ovat töissä vähintään yhden päivän kaikki lipunmyyntivuorot (2-3 näytöstä/päivä).

Vastineeksi työpanoksestaan tarjoamme vapaaehtoisille festaripassin, jolla pääset festivaalin kaikkiin näytöksiin ilmaiseksi. Tarjolla on myös lipunmyyntipäivinä kahvia/teetä sekä pientä purtavaa!

Jos kiinnostuit, otathan yhteyttä allekirjoittaneeseen sähköpostitse viimeistään 28.9. Ilmoitathan viestissä, minä päivänä/päivinä haluaisit työskennellä.

Tervetuloa nauttimaan elokuvaelämyksistä!

Minna Lehtola
Apulaisuottaja
email: minna.lehtola@ksek.fi
Keski-Suomen elokuvakeskus
Piippukatu 7 A 2
40100 Jyväskylä
www.ksek.fi