Oheisohjelma

OHEISOHJELMA 2017: 

KESKIVIIKKO 15.2. klo 14-15.30 Pohjoismainen apurahainfo Paikka: Ilokivi, alakerta

Esittelyssä Pohjoismainen kulttuurirahasto sekä Pohjoismainen kulttuuripiste
Tervetuloa kuulemaan kahden pohjoismaisen rahaston apurahoista ja ajankohtaisista panostuksista. Paikalla asiantuntijat molemmista rahastoista ja mahdollisuus myös henkilökohtaiseen neuvontaan yleisinfon jälkeen.
Ei ennakkoilmoittautumista.
Paikalla olevat asiantuntijat:
  • Erityisasiantuntija Laura Norppa kertoo Pohjoismaisen kulttuuripisteen hallinnoimista tukiohjelmista kulttuuri- ja taideprojekteille. Esittelyssä on Kulttuuri- ja taideohjelma, Pohjoismais-balttilainen liikkuvuusohjelma ja NORDBUK-tukiohjelma.
  • Mikaela Westerlund toimii Pohjoismaisen kulttuurirahaston projektilähettiläänä. Rahasto jakaa kolmenlaista tukea: yleistä projektitukea, jolla on kolme vuotuista hakuaikaa, OPSTART käynnistystukea sekä panostustukea, jossa on juuri alkanut uusi musiikkia tukeva Puls-ohjelma. Mikaelalle voit halutessasi myös varata etukäteen neuvonta-ajan (yleisinfon jälkeen) sähköpostitse toimisto@walhalla.fi.
 

KESKIVIIKKO 15.2. klo 21 LEFFAVISA Paikka: Musta Kynnys

Tule visailemaan Mustaan Kynnykseen! Aiheena tietenkin elokuvat. Palkintona lippuja festarille! Osallistu tapahtumaan Facebookissa tästä!  

LAUANTAI 18.2. klo 17 Äpärä elokuva sekä ohjaajavierailu Paikka: Ilokivi, alakertasamppabatal_kasvokuva Laura Mainiemi kuvaaja
Kuvaaja: Laura Mainiemi

Äpärä elokuvan ohjannut Samppa Batal tulee haastateltavaksi lauantaina. Keskustelu alkaa heti elokuvan jälkeen ja kestää noin puoli tuntia. 

LAUANTAI 18.2. klo 21 Abba the Movie -sing along
Paikka: Ilokivi, alakertaABBA_TheMovie_amarayhigres

Tänä iltana pääosassa on ABBAn musiikki: SOS, Waterloo, Dancing Queen, Mamma Mia, The Name of the Game… Tässä sing along-näytöksessä katsojilla on mahdollisuus laulaa Abba-hittejä Ruamjai-kuoron esilaulajien johdolla!
Näytös järjestetään yhteistyössä Kampus Kinon kanssa.

Lippuja voi ostaa etukäteen ZUPTicketistä. Lippujen hinnat 10/8€ Liput tästä!

 

SUNNUNTAIN 19.2. LEFFABRUNSSIT
Paikka: Ilokivi, alakertaBrunssin meille tänä vuonna loihtii Lutakon Nurkka. Kannattaa tulla paikalle jo puoli tuntia ennen näytöstä kasaamaan leffaeväät valmiiksi lautaselle. Brunssien hinnat ovat 18€ ja se sisältää seka ruoan että näytöksen. Lippuja voi ostaa ennakkoon ZUPTicket palvelusta. Lippuja on vain rajoitettu määrä ovella. Jos haluat tulla katsomaan pelkän elokuvan, lippuja voi ostaa 30 minuuttia ennen esityksen alkua, jos brunssi ei ole myyty loppuun.

klo 12 Hymyilevä mies Liput tästä!

klo 15 Kuun metsän Kaisa BRUNSSI PERUTTU. Tavallinen näytös järjestetään, liput 8/6€BRUNSSIN MENU: (oikeudet muutoksiin pidätetään)

Nurkan mallasleipää (veg) ja croissantteja (L)

Runsas valikoima leivänpäällisiä (leikkelettä, juustoa, vihanneksia, levitteitä)

Ruisnappi savukalamoussella (L)
Ruisnappi hummustahnalla (Veg)

Hedelmälajitelma

Luonnonjogurttia (L, G)
Nurkan omaa myslisekoitusta (Veg) ja hilloa (Veg, G)

Marinoitu juuressalaatti (Veg, G))
Nurkan perunasalaatti (Veg, G)

Munakasrullaa kasvistäytteellä (L, G)
Oman leipurin porkkanapiirakkaa (Veg)
Kauralastuja (Veg, G)

Kahvia, teetä ja mehua

Merkkien selitykset:
L = laktoositon
G = Gluteeniton
Veg = soveltuu vegaaniseen ruokavalioon