Yleisinfo

Arktisen Upeeta on jyväskyläläinen, pohjoismaiseen elokuvakulttuuriin keskittyvä elokuvafestivaali. Festivaali järjestetään vuonna 2017 jo kahdeksattatoista kertaa. Täysi-ikäiseksi tuleva festivaali tekee paluun remontoituun Ilokiveen. Esitykset ovat tuttuun tapaan Ylioppilastalo Ilokiven alakerrassa.

Arktisen Upeeta pyrkii tukemaan, parantamaan ja tekemään tunnetuksi pohjoismaisen elokuvan asemaa suomalaisessa kulttuurielämässä.

Arktisen Upeeta XVIII 14.-19.2.2017, Ilokivi. Keskussairaalantie 2, 40600 Jyväskylä.


Sisäänkäynti Ilokiven alaulko-ovesta. Lipunmyynti ja näytökset ovat Ilokiven alakerrassa.

Kysymyksiä? Heitä viestiä osoitteeseen info@arktisenupeeta.net

Vapaaehtoiseksi?

Etsimme helmikuulle 2017 vapaaehtoisia LIPUNMYYNTIIN. Tehtäviin kuuluu lippujen myyynti ja kirjanpito. Homma on helppoa ja se tehdään aina työparin kanssa. Kutsumme kaikki vielä helmikuun alussa yhteiseen perehdytykseen, joten vaikka olisit ensikertalainen niin tule ihmeessä mukaan! Mitä sitten saat? Pääset katsomaan illan elokuvaa, jos sinne on vielä paikkoja. Saat lisäksi kaksi vapaalippua valitsemiisi elokuviin. Alla löytyy ilmoittautumislomake. Ilmoittautuminen on sitova, mutta sumplitaan yhdessä, jos muutoksia ilmaantuu! Klikkaa itsesi ilmoittautumislomalleelle! https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfxOJmH5wNce6uCULZXAz5HQqODoQfxn45tlOmlEM9GmWESDw/viewform Otathan yhteyttä, jos tulee jotain kysyttävää! Helmikuussa nähdään!